Stjärntecken Vågen

År 2010 för Vågens stjärntecken

Saturnus har gått in i Vågens tecken. Det gör att du börjar se mer realistiskt på saker och ting. Du känner ett behov av en långsiktig plan. Det kan röra sig om din arbetssituation, din partner och övriga livet. Du vill ha en stabilitet i ditt liv och känner behov av att strukturera och organisera om.
Du känner dig mer kritisk och gör därför dig av med sådant som är onödigt och som du egentligen inte behöver. Du prioriterar sådant som är seriöst och av solid karaktär. Är du ogift börjar du kanske gå i giftastankar. Vill du starta ett projekt bör du söka någon stabil part som kompanjon.

Du blir samtidigt mer medveten om vem du är och vad du verkligen vill och vad du brinner för. Låt det bli en drivkraft till förändring i en positiv riktning.
Neptunus i Vattumannen ger en källa av kreativa uppslag och idéer som du kan ta vara på och realisera.

Plutos intåg i Stenbocken medför stora prövningar. Du ställs inför situationer där det är handlingskraft som gäller och därigenom behåller du kontrollen över ditt liv. Om ditt liv har fått en dålig trend är det stora genomgripande förändringar som behövs. Storstäda dina garderober både i yttre och inre bemärkelse. Gör dig av med det som inte är bra.

Gör stora radikala förändringar i ditt liv och i din situation. Det kan handla om områden som vänner, partner, intressen och arbete, där dessa förändringar är nödvändiga. Genom att du gör dig av med sådant som inte gagnar dig och som mer är till belastning eller inte ger dig något på ett djupare plan, så bereder du plats för något nytt.

Nyckelord: Samverkan och medvetenhet.


Tillbaka till startsidan

På dessa sidor kan du läsa lite allmänt om ditt stjärntecken under detta år. Du kan även boka en konsultation med utförlig tolkning av ditt personliga horoskop. Maila till info@astrologen.se för närmare information.