Stjärntecken Väduren

År 2010 för Vädurens stjärntecken

Du står inför stora och djupgående förändringar. Denna förändringsprocess har haft sin början redan under det år som gått, men accelererar allt mer under detta år och de därefter kommande. Det är planeten Plutos definitiva intåg i Stenbockens tecken som är ledstjärnan och dess dynamiska vinkel till Väduren.
Du måste samarbeta med denna omvälvande och transformerande kraft. I annat fall får du stora problem. Detta gäller speciellt om du är född i början av ditt tecken.

Vad du behöver tillföra ditt liv är mer struktur, genomtänkta beslut och långsiktiga mål. Du får göra avkall på din impulsivitet, otålighet och kortsiktigt tänkande.
Byt ut vissa av dina vanor och ersätt dem med nya mer hälsosamma och produktiva.
 
Även Saturnus bildar en dynamisk vinkel genom sitt intåg i Vågens tecken. Planeten kräver en seriös inställning till livet. Du måste prioritera ambition, kritiskt tänkande och ansvar. Detta gäller speciellt i din yrkesroll. Det kan bli tufft framöver om du inte är beredd till förändring. Du kanske måste byta arbete, omskola dig eller jobba i en ny bransch. Du kanske får arbeta över mer och ges sämre villkor. Försök att tänka konstruktivt och sök nya möjligheter.

Av alla zodiakens tolv tecken är ditt ett av de som står inför de mest omvälvande förändringarna och största utmaningarna. Hittar du rätt nyckar kan du öppna nya dörrar som döljer oanade skatter. Det gäller speciellt de som är födda i början av Väduren.

Nyckel ord: Bistå förändringsprocessen.
Tillbaka till startsidan

På dessa sidor kan du läsa lite allmänt om ditt stjärntecken under detta år. Du kan även boka en konsultation med utförlig tolkning av ditt personliga horoskop. Skicka ett mail till info@astrologen.se för närmare information.