Stjärntecken Stenbocken

År 2010 för Stenbockens stjärntecken

Pluto har nu definitivt gått in i Stenbocken, vilket innebär att en djupsiktig omvandlingsprocess har påbörjats och som varar i många år framåt. Du får stor nytta av dina ledaregenskaper och hamnar i positioner med makt. Använd detta inflytande till att gagna dig själv, andra människor och samhället.
Gör dig av med allt gammalt som inte längre ger något på ett djupare plan. Det kan handla om att du behöver byta jobb, karriär, relationer, tänkande och intressen.

Jupiter intåg i Fiskarna innebär många nya möjligheter under detta år. Speciellt gäller det karriären. Du kanske blir erbjuden nya sysslor, en högre position eller ett nytt jobb.  Ditt resande ökar troligtvis också.

Saturnus dynamiska vinkel ifrån Vågen ger dig större ansvar. Kanske får du arbeta mer övertid, ställs inför ovana uppgifter som du måste lägga tid på att lära dig. Du får mer kritik och känner dig mer kritisk. Samtidigt lär du dig mycket nytt som gör att du höjer din kapacitet. Stundtals kan det kännas tungt och motigt, men ha tålamod och tänk konstruktivt.

Även dina relationer kommer att genomgå prövningar. Konflikter med kolleger och din partner stundar. Den typen av prövningar klarar du om du tänker konstruktivt och är beredd att lyssna. Troligtvis finns det något klokt i det hela att lyssna till och som du kan behöva korrigera i ditt liv.

Nyckelord: Stå med båda fötterna på jorden.

Tillbaka till startsidan

På dessa sidor kan du läsa lite allmänt om ditt stjärntecken under detta år. Du kan även boka en konsultation med utförlig tolkning av ditt personliga horoskop. Maila info@astrologen.se för närmare information.