Stjärnteken Skytten

År 2010 för Skyttens stjärntecken

Du kan bli väldigt entusiastisk över projekt, vilket är bra i sig. Men var försiktig så att du inte tar beslut och handlar överilat och ogenomtänkt. I sådana fall får du ångra dig i efterhand. Sortera erbjudanden och hjälp som du ges, så att det inte blir stjälp istället.

Saturnus i Vågen gör att du kan stabilisera ditt liv, ge det en bra struktur och långsiktig plan. Du söker större seriositet i dina relationer, gör dig av med dem som inte håller måttet.
Sök en fungerade och välgenomtänkt plan för dina projekt. Framtiden kräver det för att du skall lyckas.

Du känner stort behov av frihet i tanke och handling. Det finns de som försöker inskränka på detta. Ta strid med ord på ett sakligt och konstruktivt sätt och visa i handling vad du vill och vem du är. Tydlighet är en viktig riktlinje i kontakten med andra. Det ger dig bra möjligheter att få det utrymme som du kräver.

Det finns speciella relationer som är värda att ägna mer tid på. Dessa fördjupar din relation till dig själv och kan bli startpunkten till en inre spännande resa och större livsupplevelse.
Är du konstnärligt lagd finns en källa till kreativa uppslag. Är du socialt medveten känner du inspiration att göra insatser för samhället och dina medmänniskors bästa.

Nyckelord: Frihet med ansvar.

Tillbaka till startsidan

På dessa sidor kan du läsa lite allmänt om ditt stjärntecken under detta år. Du kan även boka en konsultation med utförlig tolkning av ditt personliga horoskop. Maila till info@astrologen.se för närmare information.