Stjärntecken Skorpionen

År 2010 för Skorpionens stjärntecken

Gratulerar. Det ser ut att bli ett mycket bra år. Speciellt om du är född i början av ditt tecken. Jupiters intåg i Fiskarna innebär nya möjligheter, erbjudanden och bekantskaper värda att ta vara på. Turen är på din sida. Kanske innebär det vinst i spel, erbjudande om ett nytt arbete eller ett passionerat möte med det motsatta könet.

Även Pluto och Uranus bildar positiva vinklar till ditt tecken. Plutos intåg i Stenbocken innebär stora möjligheter till makt, mer inflytande och kontroll över ditt liv. Det gäller speciellt karriären och yrkeslivet, som kan få sig en knuff framåt.
Du har påbörjat en långsiktig omvandlingsprocess. Den är bra och gagnar dig. Gör dig av med ovanor, förlegade tankemönster och sociala kontakter som tappat sin energi och tråkar ut dig. Behåll den kärna i ditt liv som du verkligen får ut något av på ett djupare plan. Genom denna storstädning av ditt liv ger du plats för något nytt och det är nödvändigt för din hälsa och ditt välbefinnande.

Du vill känna frihet och gå din egen väg. Det finns goda möjligheter till det och att omgivningen anpassar sig till dina önskemål. Uranus ger nya idéer och kreativa uppslag som kan ge spännande insikter och start av originella projekt.
Du har framgång i kärlek. Är du singel får du många inviter och om du har en relation kan den transformeras till ett högre plan.

Nyckelord: Transformation och förändring.

Tillbaka till startsidan

På dessa sidor kan du läsa lite allmänt om ditt stjärntecken under detta år. Du kan även boka en konsultation med utförlig tolkning av ditt personliga horoskop. Maila till info@astrologen.se för närmare information.