Stjärntecken Oxen

År 2010 för Oxens stjärntecken

Det kan bli ett mycket bra och framgångsrikt år, där nya möjligheter dyker upp. Pluto, Uranus och Jupiter ger sitt stöd. Du har speciellt fint läge att stärka dina aktier när det gäller yrkesliv, ekonomi och materiell standard.
Du har möjlighet att vinna allt mer inflytande och kontroll över ditt liv. Speciellt Plutos intåg i Stenbockens tecken ger den effekten och planeten kommer att ha den inverkan för dig i många år framåt. Människor i maktpositioner ger dig support och stöder dig. Det gäller speciellt i yrkeslivet.

Är du singel öppnas nya möjligheter på kärleksfronten. Har du en relation kan ni hitta nya aspekter tillsammans som berikar ert förhållande. Jupiter i Fiskarna ökar möjligheter till vinst av pengar, högre lön och intressanta resmål.
Du känner lust att vidga dina vyer. Det kan ske genom yttre eller inre resor, kurser och samhällsarrangemang. Du ges möjlighet att öka ditt medvetande om din kropp, din hälsa och hur du mår. Var aktiv i ditt förhållande till dessa aspekter på livet.

Uranus i Fiskarna föder nya idéer, speciellt inspirerade av lite udda och bohemiska vänner som du delar liknande intressen med. Här kan du hitta inspiration och djupare livsvärden. Du har också en inre verklighet som är värd att ägna tid åt emellan alla dina praktiska handhavanden. Det fördjupar din livskvalitet.

Var försiktig med människor eller saker som uppmuntrar till olika former av missbruk eller veklighetsflykt. Stå stadigt med båda fötterna på jorden och tacka nej till det som är alldeles för flummigt och stjäl fokus på det väsentliga.

Nyckelord: Konstruktiv makt och livskvalitet.

 

Tillbaka till startsidan

På dessa sidor kan du läsa lite allmänt om ditt stjärntecken under detta år. Du kan även boka en konsultation med utförlig tolkning av ditt personliga horoskop. Maila till info@astrologen.se för närmare information.