Stjärntecken Kräftan

År 2010 för Kräftans stjärntecken

I och med Pluto intåg i Stenbocken och Saturnus närvaro i Vågen kan du räkna med ett omtumlande år med stora personliga förändringar. Det gäller speciellt om du är född i början av ditt tecken. Det sker stora omvälvande händelser, som det gäller att möta med ett öppet sinne och en konstruktiv attityd. I sådana fall kan dessa prövningar bli en källa till stora positiva förändringar och medföra personlig utveckling. Det viktiga är ha kvar tilltron till livet. Det som till en början verkar mörkt och tungt, kan i det långa loppet bli något positivt som öppnar nya dörrar för dig till outforskade världar.

Städa ur dina garderober både faktiskt och symboliskt. Gör dig av med allt gammalt och förlegat, som ligger plats och stjäl plats från det nya.
Det är viktigt att du tar makten och kontrollen över ditt eget liv och din livssituation. Undvik att hamna i beroendeställning. I annat fall finns det risk för att någon missbrukar den positionen mot dig och gör dig utsatt.

Ta råd från vänner. Det finns sådana som stöttar dig och ger kloka råd. I svåra situationer kan nya idéer öppna dörrar som löser dem.
Undvik förhastade handlingar. Ibland kan du vinna på att undersöka noggrannare och skaffa mer information innan du agerar.

Du kan få det tufft på arbetsfronten. Det kan handla om restriktioner, nya arbetsuppgifter eller arbetslöshet. Det kan också handla om överbelastning, ytterligare betungande arbetsuppgifter och kritik från kolleger eller chefspersoner. Du kan även själv känna dig kritisk mot det som rör arbetslivet eller det privata.  Häng för den skull inte med huvudet, utan försök se nya möjligheter och bibehåll en positiv attityd.
Även genomgripande förändringar kan ske i din familjesituation, som påverkar dig känslomässigt på olika sätt.

Jupiters intåg i Fiskarna ökar dina möjligheter på många sätt. Du vill expandera, kanske resa och vara mer utåtriktad. Nya relationer dyker upp, vänner såväl som eventuella partners. Du kan bli erbjuden ett nytt jobb, vinner kanske pengar eller blir förälskad.

Nyckelord: Storstäda ditt liv.


Tillbaka till startsidan

På dessa sidor kan du läsa lite allmänt om ditt stjärntecken under detta år. Du kan även boka en konsultation med utförlig tolkning av ditt personliga horoskop. Maila till info@astrologen.se för närmare information.