Stjärntecken Jungfrun

År 2010 för Jungfruns stjärntecken

Det nya året innebär nya möjligheter för dig genom Plutos intåg i Stenbocken. Du kan skaffa mer kontroll och inflytande på ditt liv. Du har goda möjligheter att förverkliga dina drömmar och långsiktiga mål. Men du måste ha tålamod.
Jupiter har gått in i Fiskarna och Uranus befinner sig där redan vilka båda kan ställa till vissa problem. Du kan känna ett missnöje med ditt liv, att du vill få ut mer på ett djupare plan. Tiden är troligtvis mogen för stora förändringar såväl när det gäller arbete, relationer och intressen. Du kanske blir erbjuden nya arbetsuppgifter på din arbetsplats.

Var noga med att vårda din hälsa. Om du har dåliga vanor bör du ändra dem. Annars riskerar du ohälsa och sjukdom. Du kan behöva ändra kostvanor och motionera mer om du slarvat med dessa saker. Kolla även upp din arbetsmiljö om något där kan ha ett negativt inflytande.

Undvik onödiga ordstrider, speciellt de som inte kan leda till någon märkbar förändring, speciellt gäller det för dig som är född i slutet av ditt tecken. Däremot är det viktigt att markera vem du är och sätta gränser för andra människor. I annat fall kan de försöka ta över ditt tänkande och dina beslut, vilket kan göra att du hamnar fel och upplever situationen mentalt påfrestande.

Nyckelord: Styr ditt eget liv.

Tillbaka till startsidan

På dessa sidor kan du läsa lite allmänt om ditt stjärntecken under detta år. Du kan även boka en konsultation med utförlig tolkning av ditt personliga horoskop. Maila till info@astrologen.se för närmare information.