Stjärntecken Fiskarna


År 2010 för Fiskarnas stjärntecken

Det här året har stora möjligheter att bli en positiv vändpunkt för dig född i Fiskarna. De dynamiska och bråkiga vinklarna från planeterna byts till harmoniska.

Jupiter öppnar för nya möjligheter och framgång i mycket av vad du företar dig. Det kan innebära nya vänner, en ny kärleksrelation, ett jobberbjudande, nya intressen, resor och nya projekt. Du fylls av en ny positivitet och optimism.

Uranus ger dig nya idéer och uppslag och tar fram det originella i dig på ett positivt sätt. Du inspireras av vänner, speciellt de som tänker i liknande riktning och delar samma intressen.

Plutos definitiva intåg i Stenbocken ger dig stöd i ditt yrkesliv och din karriär. Människor i maktpositioner stöttar och banar vägen för dig. Du har bra möjligheter till ett intressant arbete, bra lön och gynnsamma förhållanden.
Du har goda möjligheter att anpassa dig till tidens trender, vilket går mot en mer konservativ inriktning av samhället. Eftersträva därför långsiktiga mål, seriositet, ambition, kvalitet, struktur och organisation.

Nyckelord: Inspiration och magi.Tillbaka till startsidan

På dessa sidor kan du läsa lite allmänt om ditt stjärntecken under detta år. Du kan även boka en konsultation med utförlig tolkning av ditt personliga horoskop. Maila till info@astrologen.se för närmare information.