Stjärntecken Tvillingarna

År 2010 för Tvillingarnas stjärntecken

Gratulerar. Planeten Pluto har lämnat Skyttens tecken vilket kommer att göra livet betydligt enklare framöver för dig. Den nya samhällstrenden som allt mer tar plats handlar om att visa kvalitéer som ambition, uthållighet och långsiktighet.

Du har nu stöd ifrån Saturnus, vilket ger bra möjligheter till att ge ditt liv mer struktur och större stabilitet. De möjligheter som Jupiter öppnade för under det gångna året kan du förvalta och göra till något bestående. Det kan handla om arbete, relationer och intressen.

Du bör eftersträva seriösa kontakter både när det gäller partner, vänner och arbetskompanjoner. Om du är singel växer troligtvis behovet av ett fast förhållande med stabilitet fram och kanske ingår även giftasplaner. Har du redan ett förhållande och gått i äktenskapsplaner kanske du friar till din partner och ni firar bröllop.

Oväntade händelser kan överraska både på gott och ont. Undvik onödiga dispyter och försök vara så saklig som möjligt i dina diskussioner och ordväxlingar. Ta strid enbart om det finns en prognos att det resulterar i något konstruktivt och bra.
Om gränserna känns för snäva kan du vilja revoltera och hävda din frihet och din originalitet. Det kan vara nödvändigt i vissa situationer och därigenom ge mera andrum.

Är du intellektuellt lagt och begåvad med skrivandets konst är tidpunkten bra att påbörja eller färdigställa en roman eller diktsamling. Saturnus ökar din förmåga att koncentrera dig och kunna fokusera på ett projekt.

Nyckelord: Fokusering och långsiktighet.

Tillbaka till startsidan

På dessa sidor kan du läsa lite allmänt om ditt stjärntecken under detta år. Du kan även boka en konsultation med utförlig tolkning av ditt personliga horoskop. Maila info@astrologen.se för närmare information.